کاریابی کاران

آگهی،استخدام،کاریابی،رزومه ساز آنلاین و همه چیزهای دنیای کار در کاران
  • کاریابی کاران

    آگهی،استخدام،کاریابی،رزومه ساز آنلاین و همه چیزهای دنیای کار در کاران

مشخصات بلاگ
کاریابی کاران

کاران اولین موتور هوشمند جستجوی آگهی های استخدامی و مشاغل در ایران است. اگر به دنبال کار می گردید کافی است عنوان شغلی موردنظر خود را در کاران وارد کنید تا موتور جستجوی کاران، تمام فرصت های شغلی سراسر وب را جمع آوری کرده و یکجا به شما نمایش دهد.

پیوندها

۳ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

دوشنبه, ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۷ ب.ظ

برای پیشرفت در کار حتما لازم نیست عوضی باشید

نتیجه یک تحقیق: برای پیشرفت در کار لازم نیست حتما عوضی باشید!

حین آماده شدن برای ورود به بازار کار یاد می‌گیریم معصومیت را کنار گذاشته و با چنگ و دندان وارد جنگی شویم که در آن همه مثل گرگ یکدیگر را تکه‌پاره کرده و تنها عوضی‌ها جان سالم به در می‌برند. هرچند پوست کلفت شدن و قاطع بودن شاید سپر بدی نباشند اما این تصور که تنها خودم مهم هستم و بقیه به جهنم بروند، راه به جایی نخواهد برد.

بر اساس مطالعه‌ای که در ژورنال «مقالات آکادمی ملی علوم ایالات متحده» منتشر شده افراد با شخصیت خصمانه، فریبکار و کنترل‌گر علی‌رغم بی‌توجهی به منافع دیگران نسبت به کسانی که در عین برتری‌طلبی، خوش مشرب و اجتماعی هستند، قدرت بیشتری به دست نمی‌آورند.
آنطور که «کامرون اندرسون»، محقق اصلی این مطالعه و استاد رفتار سازمانی «دانشگاه برکلی» می‌گوید باور عمومی درباره اینکه آدم‌های خوب همیشه دست خالی می‌مانند، صحت ندارد.

 تاثیر شخصیت بر پیشرفت کاری

محققان برای یافتن پاسخ ۲ مطالعه را با فاصله ۱۴ سال انجام دادند. آنها در مرحله اول گرایش‌های شخصیتی دانشجویان آمریکایی را قبل از ورود به محیط کار ثبت کرده و ۱۴ سال بعد (در ۲۰۱۸) میزان قدرتی را که حین اشتغال پیدا کرده بودند، بررسی کردند.

نتایج پژوهش حاکی از این بود که فارغ از جنسیت، سن، قومیت، فرهنگ کاری، زمینه فعالیت و معدل دوران تحصیل، افرادی که در دوران دانشگاه با انرژی و اجتماعی بوده و مهارت برقراری ارتباط مؤثر داشته‌اند، به نفوذ و قدرت بیشتری دست پیدا کرده‌اند در حالی که افراد خودخواه، دارای روحیه تهاجمی و فریبکار شانس کمتری برای دستیابی به قدرت و نفوذ داشته‌اند.

اندرسون می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد اگر افراد ناسازگار کمی رفتار بهتری داشته و با اطرافیان همکاری بیشتری داشتند، در رقابت با دیگران احتمالا در شرایط بهتری قرار می‌گرفتند
به باور وی روابط ضعیف قدرت را تهدید می‌کند چرا که همه برای رسیدن به سطوح بالا نیاز به متحدانی دارند و به ندرت افراد بدون داشتن مجموعه‌ای از همراهان و شبکه ارتباطی قوی به قدرت دست پیدا می‌کنند.

 خبر خوب برای آدم‌ خوب‌ها

خبر بد این است که این پژوهش نشان می‌دهد عوضی بودن شانس افراد برای دستیابی به قدرت را کاملا از بین نمی‌برد، چرا که سازمان‌ها افراد ناسازگار را به اندازه افراد با رفتار دلپذیر در موقعیت‌های بالا به کار می‌گیرند. اندرسون در این زمینه می‌گوید:
این اصلا خوب نیست چرا که تحقیقات متعددی نشان داده‌اند آن‌ها تا چه اندازه به عنوان رهبر تیم یا سازمان عملکرد مسمومی دارند.

با این وجود عوضی بودن مزیتی برای افراد در زمینه شغلی محسوب نمی‌شود. رفتار خوب با دیگران می‌تواند به نفع روابط شما و افزایش قدرتتان در محل کار باشد. اندرسون اضافه می‌کند:
اگر روحیه بخشندگی را با مهارت ارتباط کلامی ترکیب کنید به گونه‌ای که هم به خودتان اهمیت داده و هم به دنبال انجام کارها باشید، به ترکیبی جادویی دست پیدا می‌کنید

 

شاید این مطلب برای شما مفید باشد:

با مدیر بد اخلاق و سخت گیر چطور رفتار کنیم؟

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مرداد ۰۱ ، ۱۲:۱۷
کاریابی کاران

دختر دانش آموزی صورتی زشت داشت. دندان‌هایی نامتناسب با گونه‌هایش، موهای کم پشت و رنگ چهره‌ای تیره.

روز اولی که به مدرسه جدید آمد، هیچ دختری حاضر نبود کنار او بنشیند. نقطۀ مقابل او دختر زیبارو و پولداری بود که توجه همه را به خود جلب می‌کرد. او در همان روز اول مقابل تازه وارد ایستاد و از او پرسید:
میدونی زشت‌ترین دختر این کلاسی؟
یک دفعه کلاس از خنده ترکید
بعضی‌ها هم اغراق آمیزتر می‌خندیدند .

اما تازه وارد با نگاهی مملو از مهربانی و عشق در جوابش جمله ای گفت که موجب شد در همان روز اول، احترام ویژه ای درمیان همه و از جمله من پیدا کند،
اما بر عکس من، تو بسیار زیبا و جذاب هستی.”

او با همین جمله نشان داد که قابل اطمینان ترین فردی است که می‌توان به او اعتماد کرد و کار به جایی رسید که برای اردوی آخر هفته همه می‌خواستند با او هم گروه باشند. او برای هر کسی نام مناسبی انتخاب کرده بود. به یکی می‌گفت چشم عسلی و به یکی ابرو کمانی و … .

به یکی از دبیران، لقب “خوش اخلاق‌ترین” معلم دنیا و به مستخدم مدرسه هم “محبوب‌ترین یاور دانش آموزان” را داده بود.

آری ویژگی برجسته او در تعریف و تمجیدهایش از دیگران بود که واقعاً به حرفهایش ایمان داشت و دقیقاً به جنبه‌های مثبت فرد اشاره می‌کرد؛ مثلاً به من می‌گفت “بزرگترین نویسنده دنیا” و به خواهرم می‌گفت “بهترین آشپز دنیا!” و حق هم داشت. آشپزی خواهرم حرف نداشت و من از این تعجب کرده بودم که او توی هفته اول چگونه این را فهمیده بود.

سالها بعد وقتی همان دختر زشت رو به عنوان شهردار شهر کوچک ما انتخاب شده بود به دیدنش رفتم و بدون توجه به صورت ظاهری‌اش احساس کردم شدیداً به او علاقه مندم.

پنج سال پیش وقتی برای خواستگاری‌اش رفتم، دلیل علاقه‌ام را جذابیت سحر آمیزش می‌دانستم و او با همان سادگی و وقار همیشگی‌اش گفت: برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود!

اکنون من از او یک دختر سه ساله دارم. دخترم بسیار زیباست و همه از زیبایی صورتش در حیرتند. روزی مادرم از همسرم سؤال کرد که راز زیبایی دخترمان در چیست؟ همسرم جواب داد: من زیبایی چهره دخترم را مدیون خانوادۀ پدری او هستم.
و مادرم روز بعد نیمی از دارایی خانواده را به ما بخشید.

داستان زیبایی است و می گویند خالق آن داستایوفسکی است. ولی من می گویم اهمیت ندارد که خالقش که باشد داستایوفسکی یا هر کس دیگر، مهم نتیجه ای است که باید از آن بگیریم.

مدیر عزیز ؛ عظمت در دیدن نیست، عظمت در چگونگی دیدن است.
یادمان باشد هر کسی توانمندی‌هایی دارد و نقاط ضعفی. نقاط ضعف ظاهری افراد دلیل بر ضعف روحی و یا شخصیتی آنها نیست.
اتفاقا نیروهایی هستند که از لحاظ ظاهری همه آنها را مغرور و متکبر می نامند ولی چنان مهربان و دوست داشتنی هستند که نگو.
مهم ترین موضوع نحوه برقراری ارتباط است.

نوشته شده توسط دکتر شیخ ابوسعیدی


شاید این مطلب برای شما مفید باشد:

قضاوت اشتباه مدیران در مصاحبه که باعث از دست دادن افراد مستعد می شود

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مرداد ۰۱ ، ۱۱:۱۴
کاریابی کاران
چهارشنبه, ۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۴۹ ق.ظ

انگیزه واگیرداره!

اگه شما تا به حال کار تو دو سه تا محیط مختلف رو تجربه کرده باشین، یه چیزی که احتمالاً بهش پی بردین اینه که:

انگیزه سرایت می‌کنه و بی‌انگیزگی هم سرایت می‌کنه.

خیلی اوقات شما با یه انرژی طوفانی وارد یه محیط کاری می‌شین تا بهترین ورژنِ خودتون رو ارائه بدین اما با گذشت کمتر از یک ماه می‌‌فهمین که این محیط اصلاً انتظار زیادی از شما نداره.

انگار یه گَردِ خستگی رو شونه‌ی همه نشسته و انرژی شما برای این محیط زیاده.

در این محیط شما سه تا انتخاب دارین:

- محیط رو ترک می‌کنین، چون می‌دونین بسترِ پیشرفت شما رو فراهم نمی‌کنه.

- تصمیم می‌گیرین محیط رو تغییر بدین، که میزان موفقیت‌تون به واکنش همکاران بستگی داره. دیگران استقبال می‌کنن یا شما رو مخلِ آسایش‌شون می‌دونن؟

- همون‌جا می‌مونین و کم‌کم شبیه دیگران می‌شین. چون بی‌انگیزگی مسریه!

و اما مثالِ جذابِ برعکسش! گاهی شده که با بی‌انگیزگی وارد یه محیط شدین که صرفاً شش ماه، یه سال رو اون‌جا بگذرونین و بعد برین دنبال اهداف اصلی‌تون.

اما محیط با پویایی و انگیزه‌ی کارکنانش شما رو شگفت‌زده کرده.

بعد از چند سال به خودتون می‌آید و می‌بینید که این همون محیطیه که قرار نبود توش موندگار بشین! اما موندین.

چون انگیزه‌ی جاری در محیط، شما رو به جای بهتری رسوند.

 

ایجاد انگیزه در محیط کار، به جرئت، یکی از اصلی‌ترین وظایف مدیران و کارشناسان منابع انسانیه.

 

شما به ما بگین چه عواملی باعث ایجاد انگیزه و یا بی‌انگیزگی در محیط کار می‌شه؟

و چه پیشنهادهایی دارین؟

 

نوشته شده توسط سُها

 

شاید این مطلب برای شما مفید باشد:

7 عامل کاهش انگیزه کارکنان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۰۱ ، ۰۹:۴۹
کاریابی کاران