کاریابی کاران

آگهی،استخدام،کاریابی،رزومه ساز آنلاین و همه چیزهای دنیای کار در کاران
  • کاریابی کاران

    آگهی،استخدام،کاریابی،رزومه ساز آنلاین و همه چیزهای دنیای کار در کاران

مشخصات بلاگ
کاریابی کاران

کاران اولین موتور هوشمند جستجوی آگهی های استخدامی و مشاغل در ایران است. اگر به دنبال کار می گردید کافی است عنوان شغلی موردنظر خود را در کاران وارد کنید تا موتور جستجوی کاران، تمام فرصت های شغلی سراسر وب را جمع آوری کرده و یکجا به شما نمایش دهد.

پیوندها
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۰، ۰۲:۰۴ ب.ظ

نکاتی برای کارجویان برنامه نویسی

اگر به عنوان برنامه نویس می خواهید استخدام شوید قبل از حضور در مصاحبه به این نکات توجه کنید.


۱- به هیچ وجه از شرکت قبلیتون بد نگید! اخلاق حرفه ای تون رو میرسونه. با بد گفتن از شرکت قبلی خودتون رو بالا نمی‌برید بلکه میارید پایین.

۲- محکم حرف بزنید، یا چیزی رو میدونید یا نمیدونید. اگر چیزی رو نمی دونید قاطع بگید نمیدونم ولی حتماً مطالعه می کنم. این کار بسیار بهتر از این هست که جواب بی ربط و اشتباه بدید. شاید حتی نکته منفی که این سوال رو نمیدونستید رو هم کاملاً بشوره ببره.

۳-روی ابزارها و تکنولوژی هاتون تعصب نداشته باشید. منعطف باشید و در موارد سلیقه ای چیزی که باهاش کار نکردید رو زیر سوال نبرید حتی اگه بدتر باشد. یک برنامه‌نویس باتجربه باید این مهارت را داشته باشه که هر تکنولوژی جدیدی رو بتونه یادش بگیره.

۴- اگر کمتر از ۸ تا ۱۰ سال است که برنامه نویسی می کنید هرگز خودتان را سنیور خطاب نکنید.

۵- صادق باشید. معمولاً عدم صداقت در مصاحبه فنی به سرعت افشا می شود.

۶- خودتان باشید. معمولاً در مصاحبه قرار است خودتان را درون یک ویترین قرار دهید. هیچ مشکلی ندارد. ولی اگر چیزی بیشتر از آنچه هستید را نمایش بدهید قطعاً درون کار به مشکل خواهید خورد و اذیت میشید. گاهی خود ریجکتی در مرحله مصاحبه بسیار قشنگ تر از این است که پس از استخدام بگویید از پس کار برنمی آیم.

۷- برون گرا باشید و هول نشوید. معتقدم انسان در چیزی که در آن به شدت قوی است٬ برون گراست. کما اینکه شخصیت‌تان درون گرا باشد. یک فرد خجالتی می‌تواند خجالتی باشد ولی جسورانه در مورد کاری که در آن تخصص دارد اظهار نظر کند. منظورم این است که این جسارت از اعتماد به نفس نمی‌آید بلکه از تخصص نشأت می گیرد.

۸- سندروم صاحب نظری. هیچ چیز مطلقی وجود ندارد. به نظر من یک فرد زمانی می‌تواند صاحب نظر باشد که حداقل ۱۰ سال سابقه کاری داشته باشد. در هر زمینه ای نظر دادن زیر سوال بردن تکنولوژی ها و غیره اشتباه است. برای نمونه اگر به چند سال پیش خودتان فکر کنید آیا کماکان همان افکار و عقیده ها را قبول دارید؟ نظراتتان را آزادانه بگویید. ولی این فرق دارد با اصطلاح صاحب نظری.

از موارد ساده دیگه مثل اینکه باید حتما سر وقت در مصاحبه حاضر بشید و زبان بدن و بادی لنگویج و رفتار مودبانه و مطالعه قبل جلسه، تحقیق و زمان گذاشتن برای شناخت نسبی از شرکت و کارشون و...

شاید این مطلب برای شما مفید باشد:

چرا برنامه نویس ها به مصاحبه شغلی نمی آیند؟

6 تکنیک برای جذب و استخدام بهتر برنامه نویس ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی